torsdag 26 maj 2011

Första natten på avd. 67.

Natten har varit lugn. Dock kom vi i säng lite sent igår så det har inte blivit så mycket sömn. Tror dom varit inne och kollat henne varannan timme hela natten och dessutom matar vi ju henne genom sonden var tredje timme.

Vid sju var det dags för nakenvikt och vågen visade 3930 gram! Men det är nog mest vatten tyvärr. Hon vägde ju ca 400 gram mindre i fredags. Efter vägningen blev hon jätteledsen och gick knappt trösta trots smärtlindring och mat. Så efter en timma fick hon lite mer smärtstillande och nu sover hon gott igen.

Man börjar känna igen henne lite också. Svullnaden runt ögonen har lagt sig lite och hon är inte alls lika hes. Hon tittade ganska mycket nu imorse när hon var ledsen, inte direkt på en men man fick se hennes blåa ögon i alla fall. Magen kommer ju göra ganska ont på henne också eftersom det smärtstillande hon får är förstoppande. Stackars tjejen.

Men vi ser framsteg i alla fall och jag har hållt henne i famnen två gånger. Igår kväll och nu imorse. Det är ju lite besvärligt med alla slangar och sånt dock. Och det dröjernog ca sex veckor innan vi kan lyfte henne under armarna igen, för att bröstbenen ska bli stabilt.

Nu ska jag äta frukost.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar