söndag 29 maj 2011

Inget läckage!

Ultraljudet har gjorts och det är fortsatt positiva besked. Inget läckage! Och hjärtat pumpar på fint. Operationen har varit jättelyckad. Duktiga tjej! Lungorna är fortfarande lite fuktiga men det kommer försvinna om någon vecka, så vi kör på vätskedrivande medicin lite till. Men vi får åka hem idag. Hem! Läkaren tyckte allt såg så fint ut att det inte behövs permission. Dessutom har vi ju barnkliniken i Malmö så nära så vi kan gå dit imorgon istället.

Dock får sonden vara kvar ett tag till. Han sa att det kan ta några veckor innan hon börjar äta bra. Ofta sker det inom en vecka, men när hålet varit stort och bebisen liten kan det ta längre tid. Så vi låter den sitta kvar.

Åååh min duktiga tjej. Hon har inget hål i hjärtat längre!

Det kommer bli täta kontroller nu i början, men sen kommer det gå längre och längre tid mellan besöken. Om allt fortsätter att se bra ut vill säga, men det måste det.

Idag har hon dessutom varit på jättebra humör och ler jättemycket. Det var bara lite tråkigt när dom drog ut nålen i handen och när ultraljudet skulle göras. Nu finns det alltså bara en sladd kvar, sonden. Så skönt!

Tack för att ni hejat på oss!
---

2 kommentarer:

  1. Duktiga lilla tjej!!! Tur att ni inte visste innan, om allt ni skulle gå igenom. Men nu har ni fixat det!!! Nu kan allt bara bli bättre.

    SvaraRadera
  2. Åh jag blir så glad för er skull att tårarna börjar rinna!! ( lite smått hormon påverkad oxå kanske,hehe) Vilken kämpe till dotter ni har, fantastiskt! Kram!!

    SvaraRadera